Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης μας, το www.perrosrubber.com διαθέτει τους εξής τρόπους αποστολής:

  1. Παραλαβή από το κατάστημα: Κάντε την παραγγελία σας online και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 έως τις 17:00 και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 14:00.
  2. Αποστολή στον χώρο σας με Courier: Όλες οι παραγγελίες μικρού όγκου και βάρους αποστέλλονται με courier και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.
  3. Μεταφορική εταιρία: Για προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Στην επιλογή αυτή δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Ωστόσο, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη μεταφορική εταιρία που επιθυμεί.
  4. Αποστολή προϊόντων εκτός Ελλάδος: Ισχύει για περιπτώσεις εξαγωγής προϊόντων εκτός Ελλάδος και μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση μας. Τηλεφωνείστε στο 210 5154929 για περισσότερες πληροφορίες.

Με την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας αποστέλλεται ηλεκτρονικά στον πελάτη αποδεικτικό παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό παραγγελίας, προϊόντα, συνολική τιμή, τρόπος πληρωμής και στοιχεία χρέωσης. 

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων κυμαίνεται από 2-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την περιοχή αποστολής. Τυχόν επιπλέον χρόνος καθυστέρησης παραλαβής δεν βαρύνει την επιχείρηση μας καθώς τα δρομολόγια των μεταφορέων μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και εξαρτώνται καθαρά από την εκάστοτε εταιρία. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, σε τυχόν ελλείψεις διαθεσιμότητας των προϊόντων και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που ενδέχεται να επηρεάσουν τους χρόνους μεταφοράς.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του παραλήπτη. Η εταιρεία Πέρρος Πέτρος Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. και ο διαδικτυακός τόπος www.perrosrubber.com δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών στα προϊόντα από λάθους μεταχείρισης κατά την μεταφορά τους.