Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης μας, το www.perrosrubber.com διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας με αντικαταβολή.

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. (ACS, Ταχυδρομείο, Γενική Ταχυδρομική, SPEEDEX)  Η υπηρεσία αντικαταβολής έχει επιπλέον επιβάρυνση .Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα).

2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας

Κάντε την παραγγελία σας από το www.perrosrubber.com  και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας. Εκτός από τα μετρητά, δεχόμαστε πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες όλων των Τραπεζών (εκτός DINERS)

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν σας βολεύει η αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ

ALPHA BANK:

GR 7801401060106002330001404

ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

GR 8801720690005069106858410

 

 

 

 

 

 

 

 

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 51 30 151. Μόλις παραληφθεί αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@perrosrubber.com  την απόδειξη της κατάθεσης.

* Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη!

4. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (μέσω Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς)

Ασφάλεια ΣυναλλαγώνΤο υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας E-POS Paycenter  εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (128-bit encryption)και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Tράπεζα Πειραιώς αποκλείουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά συστήματά της.Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία E-POS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.Ολοκληρώνοντας, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου E-POS Paycenter ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς on-line πληρωμές.

Πολιτική ακύρωσης συναλλαγής:

Εφικτή κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων στο 210 5154929.

Αποδεκτές κάρτες:

Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron,

5. Πληρωμή με Paypal

Για τις συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα η perrosrubber.com έχει επιλέξει τον παγκόσμιο οργανισμό ‘PAYPAL’, όπου αναλαμβάνει, οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών να είναι 100% ασφαλής.Πιστωτικές κάρτες μέσω PayPal (δεν χρειάζεται να ανοίξει κανείς λογαριασμό):     • Visa, Mastercard, American Express...Χρησιμοποιώντας την PayPal μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας απευθείας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα χωρίς να φοβάστε τίποτα.Kάνετε τις αγορές σας χωρίς να αποκαλύπτετε τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, τον αριθμό του Τραπεζικού σας Λογαριασμού ή άλλες οικονομικές σας πληροφορίες.Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση του. * Η πληρωμή μέσω Paypal έχει επιβάρυνση 4% επί της τελικής αξίας των προΐόντων.

Ασφάλεια συναλλαγών και προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών:

Χρησιμοποιώντας state-of-the-art κρυπτογράφηση, με την Pay Pal, τα στοιχεία σας δεν είναι διαθέσιμα σε άλλους.Χρησιμοποιώντας CVV2 ελέγχους, με την PayPal, ματαιώνεται η κλοπή ταυτότητας.H PayPal χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την VerisignInc., μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet. Η Verisign, κάθε φορά που εισέρχεστε σε σελίδα που πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα λουκετάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας, που βεβαιώνει οτι η συναλλαγή σας προστατεύεται.

Γιατί επιλέξαμε το PAYPAL

Για τον ίδιο λόγω που τον έχουν επιλέξει εκατομμύρια ιδιώτες και επαγγελματίες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Είναι ο πιο αξιόπιστος και ασφαλής πιστοποιημένος οργανισμός για πληρωμές μέσω internet.