Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική απορρήτου & συμμόρφωση GDPR

  1. Προοίμιο

Οι παρόντες όροι Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καλύπτουν τις προϋποθέσεις επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών/μελών και γενικά συναλλασσόμενων που συλλέγει η επιχείρηση ΠΕΡΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ , με τον διακριτικό τίτλο www.perrosrubber.com  , εφεξής «επιχείρηση» και ο δικτυακός τόπος αυτής, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών και των σελίδων αυτής (όπου στους παρόντες όρους αναφέρεται ο δικτυακός τόπος www.perrosrubber.com , η αναφορά αυτή αφορά την επιχείρηση, ως υπεύθυνη επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων). Οι παρόντες όροι δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών/χρηστών/μελών της επιχείρησης και γενικά συναλλασσομένων με αυτήν και οποιονδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή και την ιδιοκτησία του. Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας η επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε και πάσης φύσεως ζημιά υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων της επιχείρησης στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με την γνώση των όρων του παρόντος.

  1. Συλλογή και χρήση δεδομένων

Η επιχείρηση συλλέγει προσωπικά δεδομένα: α) όταν ο επισκέπτης/χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες της, β) όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες της και γ) όταν επισκέπτεται τις σελίδες της ή και εισέρχεται στα προωθητικά /διαφημιστικά προγράμματά της. Κατά την εγγραφή του επισκέπτη/χρήστη, οι ζητούμενες πληροφορίες είναι οι εξής: Όνομα, Επίθετο, Οδός, Αριθμός, Πόλη, ΤΚ, Τηλέφωνο,  Επάγγελμα, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Οι χρήστες της www.perrosrubber.com  μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στην περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν ή να στείλουν e-mail στο info@perrosrubber.com. Η επιχείρηση συλλέγει συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές ios, android, Facebook, Google), (4) στοιχεία επικοινωνίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή ενημερωτικών – διαφημιστικών μηνυμάτων. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών/μελών για τρείς γενικούς λόγους: (α) την ενημερωτική υποστήριξη των πελατών/χρηστών  του αναφορικά με το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της επιχείρησης. (β) την πραγμάτωση των εκάστοτε συναλλαγών των πελατών/χρηστών του σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του www.perrosrubber.com . (γ) την ενημέρωσή τους σχετικά με νέες προσφορές και προωθητικές ενέργειες υπηρεσιών και προϊόντων της επιχείρησης.

  1. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η επιχείρηση θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε  αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού συλλογής τους. Δεν θα προβούμε σε καμία απολύτως άλλη επεξεργασία των συλλεγόμενων προσωπικών δεδομένων πέραν αυτών που περιγράφονται στους παρόντες όρους, εκτός εάν το υποκείμενο αυτών ειδικά έχει παράσχει τη συγκατάθεση του για μια άλλη χρήση των προσωπικών του δεδομένων.

  1. Χρήση των προσωπικών δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς

Με σκοπό τη διαρκή βελτίωση και ενίσχυση των υπηρεσιών της www.perrosrubber.com , ενδέχεται να αποστέλλουμε διαφημιστικά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την επιχείρηση μας και τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε δώσει την σχετική σας συγκατάθεση ή εάν έχουμε τα στοιχεία επικοινωνίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω προγενέστερης μεταξύ μας συναλλαγής. Μπορείτε επίσης, να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Η αποστολή sms στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, που μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, γίνεται με σκοπό να σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Μπορείτε μέσα από το λογαριασμό που έχετε φτιάξει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ή όχι διαφημιστικό/προωθητικό υλικό μέσω sms. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για διαφημιστικούς σκοπούς, εκτός εάν έχετε δώσει την προηγούμενη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας. Η εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου στην υπηρεσία newsletter  της επιχείρησης, συνιστά άνευ άλλου ότι έχει δοθεί η σχετική συγκατάθεση. Ωστόσο, για υπάρχοντες πελάτες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε λάβει στα πλαίσια ήδη υπάρχουσας πελατειακής σχέσης, για να παρέχουμε υλικά μάρκετινγκ που σχετίζονται με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες που προηγουμένως έχετε ζητήσει, χρησιμοποιήσει ή ίσως σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε, ωστόσο, να αντιταχθείτε στη χρήση αυτή κατά το χρόνο της συλλογής και κάθε φορά που στέλνεται ένα μήνυμα. Προκειμένου να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς μάρκετινγκ, ακολουθήστε τις οδηγίες μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.

  1. Λογαριασμός χρηστών-επισκεπτών

Η www.perrosrubber.com παρέχει, μέσω του δικτυακού της τόπου στους χρήστες τις υπηρεσίες μελών, κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας καταχώρησης – εγγραφής των στοιχείων τους. Μόλις ο επισκέπτης/χρήστης ολοκληρώσει την διαδικασία εγγραφής, θα παραλάβει επιβεβαίωση ενός προσωπικού κωδικού (password) πρόσβασης και του ονόματος χρήστη (username) που ο ίδιος θα έχει ορίσει. Οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήστη και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account). Οι χρήστες συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα την επιχείρηση για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή και πιθανή παραβίαση ασφαλείας. Επίσης, οι χρήστες ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδό τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout). Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκύψει από την αδυναμία των χρηστών – επισκεπτών να τηρήσουν και να ακολουθήσουν την παρούσα διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση που η επιχείρηση αντιληφθεί την οιανδήποτε παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των εγγεγραμμένων χρηστών της, θα ενημερώνει σχετικώς το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υπέπεσαν σε παράνομη επεξεργασία, καθώς και την ΑΠΔΠΧ, εντός 48 ωρών από τη στιγμή που η εν λόγω παράνομη επεξεργασία έγινε αντιληπτή από αυτήν.

  1. Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων

Η www.perrosrubber.com εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας, προκειμένου να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται από απώλεια, μεταβολή, καταστροφή και γενικά από κάθε κακόβουλη ή παράνομη χρήση. Η επιχείρηση δεσμεύεται όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες του δικτυακού της τόπου. Η επιχείρηση έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες διαφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στο δικτυακό της τόπο. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε παράνομη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή. Επίσης εξασφαλίζουν ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται για τον σκοπό που έχουν συλλεχθεί. Η σύνδεσή σας είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιείται τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για την κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers)  Google Chrome, Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στο δικτυακό τόπο. Εφαρμόζουμε το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας και έχουμε υλοποιήσει τις απαραίτητες  φυσικές, ηλεκτρονικές και διοικητικές διαδικασίες για τη διασφάλιση των δεδομένων που συλλέγουμε από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη γνωστοποίηση ή πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάζονται, αποθηκεύονται ή αποτελούν με διαφορετικό τρόπο αντικείμενο επεξεργασίας. Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ακολουθούν τα ευρέως αποδεκτά διεθνή πρότυπα και αναθεωρούνται και επικαιροποιούνται όποτε απαιτείται, ώστε να πληρούν τις επιχειρηματικές ανάγκες της επιχείρησης, αλλαγές στην τεχνολογία και τις κανονιστικές – νομοθετικές ρυθμίσεις. Η δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα χορηγείται μόνο στο προσωπικό ή άμεσους συνεργάτες της επιχείρησης που απαιτείται να έχουν γνώση αυτών για την εξυπηρέτηση των σκοπών συλλογής αυτών. Σε περίπτωση παραβίασης της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων, η επιχείρηση θα τηρήσει την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την αρμοδίως ανακοίνωση της παραβίασης. Η επιχείρηση απαιτεί από τους υπαλλήλους της και τους συντηρητές του δικτυακού της τόπου να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες της το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στους παρόντες όρους. Σε καμία άλλη περίπτωση η επιχείρηση δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς προηγούμενη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση.

  1. Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα (Διόρθωση ή και διαγραφή προσωπικών δεδομένων)

Εφόσον το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων επιθυμεί, μπορεί να αιτηθεί οποτεδήποτε να ενημερωθεί σχετικά με τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από την www.perrosrubber.com , τους αποδέκτες τους, τον σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, ή να δηλώσει ότι ανακαλεί την συγκατάθεση του για περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων ολικά ή μερικά, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@perrosrubber.com από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχει δηλώσει. Επίσης, έχει το δικαίωμα να αναθεωρήσει τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσει κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά δεδομένα που μας γνωστοποιεί ο χρήστης/μέλος της επιχείρησης, είτε κατά την εγγραφή του είτε σε μεταγενέστερο στάδιο, συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εθνικού και κοινοτικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και του Ν. 3471/2006, ως κάθε φορά ισχύουν. Ειδικότερα ο κάθε χρήστης/μέλος μετά από αίτημα του έχει:

  • Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για αυτόν.
  • Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων του.
  • Δικαίωμα συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων του, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων του.
  • Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του. Ορισμένα δεδομένα θα διαγράφονται μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο διακράτησης, για παράδειγμα επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις υποχρεούμαστε εκ του νόμου να διατηρούμε τα δεδομένα, ή επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντί του.
  • Δικαίωμα δέσμευσης των προσωπικών δεδομένων του, ήτοι σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, θα δεσμεύσουμε τα δεδομένα του, εάν μας το ζητήσει το υποκείμενο αυτών.
  • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής του, η οποία μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή.
  • Δικαίωμα για προβολή αντιρρήσεων κατά την επεξεργασία των δεδομένων του. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να προβάλει αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του στο μέλλον, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Εάν προβάλετε αντιρρήσεις, θα παύσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο. Ενδεχομένως να παραστεί ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα για νομικούς λόγους και λόγους συμμόρφωσης, όπως η πρόληψη, ανίχνευση ή διερεύνηση ενός εγκλήματος, πρόληψη απώλειας απάτης ή οποιασδήποτε άλλης κατάχρησης των υπηρεσιών μας και των συστημάτων πληροφορικής. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για απαιτήσεις εσωτερικού ελέγχου, σκοπούς ασφάλειας πληροφοριών, ή για την προστασία ή ενάσκηση των δικαιωμάτων μας, του απορρήτου, της ασφάλειας, της περιουσίας ημών ή άλλων προσώπων.
  1. Μεταβίβαση και αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων.

Η επιχείρηση δεσμεύεται  να μην προβεί σε μεταβίβαση, πώληση, ενοικίαση ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση, κοινοποίηση και διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων που τηρεί σε κανέναν τρίτο. Η επιχείρηση μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών της σε τρίτα νομικά ή και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν :

  • Έχει τη ρητή συγκατάθεση των υποκειμένων για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων.
  • Η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την επιχείρηση, καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή και των παραγγελιών των χρηστών / μελών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την επιχείρηση έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες / μέλη της γνωστοποιούν σε αυτό μόνο το βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς την επιχείρηση, στα πλαίσια των σχέσεων αυτής με τους επισκέπτες / χρήστες / μέλη της.
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων

Σε γενικές γραμμές θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από εσάς εάν δεν είναι πλέον αναγκαίο να επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικώς. Ωστόσο, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λόγω νομοθετικών διατάξεων. Επιπλέον, δεν θα διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα σας αν μας έχετε ζητήσει να μην επικοινωνούμε μαζί σας στο μέλλον. Για το σκοπό αυτό, η επιχείρηση διατηρεί αρχεία τα οποία περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα άτομα τα οποία δεν επιθυμούν να γίνεται επικοινωνία μαζί τους στο μέλλον ( π.χ. μέσω ομαδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ). Κατηγοριοποιούμε τα αιτήματά σας ως συγκατάθεση για την αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της διατήρησης του συγκεκριμένου αρχείου εκτός αν μας δώσετε διαφορετικές οδηγίες.

  1. Cookies

Η www.perrosrubber.com μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων της. Τα  cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου  που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της επιχείρησης και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες της επιχείρησης είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Ο επισκέπτης / χρήστης της www.perrosrubber.com μπορεί να ρυθμίσει τον διακομιστή (browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε να τον προειδοποιεί για την χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της επιχείρησης, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων της www.perrosrubber.com , δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

Τα cookies χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

-Αναγκαία cookies. Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών της ιστοσελίδας, όπβς την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι αγορών, την αποθήκευση προϊόντων στην λίστα επιθυμιών (wishlist), την ηλεκτρονική πληρωμή. Χωρίς τα απαραίτητα cookies, αναστέλλεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της ιστοσελίδας, περιορίζεται η προσωπική εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη, καθώς και βασικές λειτουργίες e-commerce δυσλειτουργούν.

-Cookies λειτουργικότητας. Τα εν λόγω cookies καταγράφουν τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στο να βρίσκετε ευκολότερα αυτό που αναζητάτε.

-Cookies επιδόσεων. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες της ιστοσελίδας χρησιμοποιούν αυτήν. Δίνουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα, μας ενημερώνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση κλπ. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που εντοπίζουν τον επισκέπτη, καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεντρωτικές και ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της ιστοσελίδας.

-Cookies Διαφήμισης. Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται με σκοπό να παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντα του επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή διαφήμισης ή προσφορών που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες του επισκέπτη. Επίσης μας βοηθούν στην αποτύπωση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών μας ενεργειών.

-Cookies και Facebook Analytics. Είναι υποσύνολο των cookies λειτουργικότητας και προσφέρουν τη δυνατότητα αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας των διαφόρων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας. Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google και του Facebook, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της επιχείρησης σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωση, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα. Η www.perrosrubber.com , έχει το δικαίωμα να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη στην ιστοσελίδα για επαναληπτικό marketing. Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από μία τέτοια χρήση των cookies από την Google και από το Facebook. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας (chrome, firefox, edge κλπ), να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψη του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

Η www.perrosrubber.com δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics, Google Adds, Google Doubleclick και Facebook Pixel για στατιστικά στοιχεία και διαφημίσεις προβολής (π.χ. επαναληπτικό marketing, αναφορές εμφάνισης δικτύου εμφάνισης Google κλπ). Χρησιμοποιώντας τις σχετικές ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από διαφημίσεις προβολής αλλά και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου. Πολιτικές απορρήτου των άνω εδώ: https://policies.ggogle.com/prinacy , https://www.facebook.com/about/privacy/ . Η www.perrosrubber.com παίρνει εικόνες από την διαδικτυακή πλατφόρμα instagram και τις εμφανίζει στον ιστότοπο καταλείποντας ένα ηλεκτρονικό στίγμα στον τερματικό του χρήστη (πολιτική δεδομένων εδώ: https://help.instagram.com/155833707900388 . Η www.perrosrubber.com συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες. Η www.perrosrubber.com δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με τα Google Analytics και Facebook Analytics. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάζουμε αυτή την πολιτική για cookies οποτεδήποτε. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα πολιτική cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη πολιτική cookies είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

  1. Υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου

Για την χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου της www.perrosrubber.com από τον επισκέπτη / χρήστη ζητούνται ή ενδεχομένως να ζητηθούν τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης – Διεύθυνση φυσικού προσώπου/ Έδρα επιχείρησης – ΤΚ – Τηλέφωνο – E-mail – Fax – ΑΦΜ – ΔΟΥ – Πόλη – Χώρα. Τα ανωτέρω στοιχεία απαιτούνται και για την έκδοση των σχετικών φορολογικών παραστατικών και διατηρούνται στο αρχείο της επιχείρησης. Τα στοιχεία που αφορούν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του επισκέπτη / χρήστη ουδέποτε δύναται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους. Συμπληρωματικά ενδεχομένως να ζητηθούν περαιτέρω πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχει αιτηθεί ο ενδιαφερόμενος πελάτης. Η www.perrosrubber.com χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που κατά τα άνω έχει συλλέξει κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της παραγγελίας, ώστε να επικοινωνήσει η επιχείρηση με σκοπό την παράδοση της παραγγελίας στο μέρος που έχει υποδείξει ο πελάτης, για την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη, για άλλα προϊόντα που προσφέρονται από την επιχείρηση και για ειδικές προσφορές της επιχείρησης. Η www.perrosrubber.com δεν συλλέγει ούτε διατηρεί δεδομένα τραπεζικών πληροφοριών, όπως ενδεικτικά είναι στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικών λογαριασμών. Η www.perrosrubber.com δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών.

11.Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ανηλίκων

Η www.perrosrubber.com δεν θα συλλέξει ή επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα ανηλίκων ηλικίας κάτω των 18 ετών, εκτός εάν έχει δοθεί γονική συναίνεση και από τους δύο γονείς ή από τους νόμιμους εκπροσώπους του ανήλικου. Εάν αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα ενός κατά τα άνω ανηλίκου συλλέχθηκαν εν αγνοία μας, θα διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

12.Εφαρμοστέο δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών της www.perrosrubber.com , υπόκεινται στους όρους του παρόντος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και ειδικότερα του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και του Ν. 3471/2006, όπως κάθε φορά ισχύουν. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση η www.perrosrubber.com διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων στα πλαίσια του ισχύοντος στο υπάρχον ή και μελλοντικό νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μην επισκέπτεται και να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της επιχείρησης. Η επίσκεψη και χρήση των υπηρεσιών της www.perrosrubber.com συνιστά άνευ άλλου την πλήρη αποδοχή των όρων του παρόντος.

Για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας ή αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή αν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την άσκηση ή την κατανόηση των επιλογών απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@perrosrubber.com .